Sovellus

 

ProBiotic LIVE
ENSILUOKKAISTA KOIRANRUOKAA ja KISSANRUOKAA!

ProBiotic LIVE on patentoitu funktionaalinen lemmikkieläinruoka, joka sisältää runsaasti eläviä probioottisia, normaalia suolen toimintaa palauttavia ja ylläpitäviä Enterococcus faecium -bakteereja. 

Korkean laadun takaamiseksi ruoat sisältävät myös luontaisia ainesosia, kuten öljyjä ja rasvoja, joiden ansiosta ProBiotic LIVE -ruoat ovat maukkaita ja helposti sulavia.

109

ProBiotic LIVE on ensimmäinen lemmikkieläinten funktionaalinen ruoka. Se sisältää 109 elävää probioottibakteeria erittäin suurina pitoisuuksina suoliston terveyden ja vahvan immuunijärjestelmän ylläpitoon.

109 on laatumerkki, joka viittaa tuotteen sisältämään probioottibakteerimäärään kiloa kohti. Probiootit ovat eläviä mikro-organismeja, joita hyvien ominaisuuksiensa ansiosta nimitetään usein hyviksi bakteereiksi.

109 (miljardi) on juuri oikea määrä hyviä bakteereja, jolla saavutetaan parhaat vaikutukset.

ProBiotic LIVE -ruokien käyttö

Päivittäiseen käyttöön, jotta lemmikkisi pysyisi mahdollisimman terveenä. Noudata tuotesivuilla annettuja päivittäisiä annossuosituksia. ProBiotic LIVE sisältää kaiken, mitä lemmikkisi tarvitsee monipuoliseen ja täyspainoiseen ruokavalioon. Anna lemmikille aina raikasta vettä ruoan kanssa. Säilytä ruoka kuivassa ja viileässä.

*
Hinnat, joihin sisältyy ALV
Powered by Powered by